Forum layout

Discussion in 'Recommendations and comments' started by aRTy, Dec 1, 2010.

  1. aRTy New Member

    aRTy
    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    354
    Location:
    England
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Hi guys, has the forum layout changed or is it just me? I'm not sure if i clicked something by accident or not. At the moment the avatar, join date etc is all in the middle above posts and i just can't get on with it. Is there anyway to get it back like before? with the avatar, join date etc all down the left? Thanks.
    aRTy,
  2. Heroes Well-Known Member

    Heroes
    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    15,113
    Location:
    Dulwich, London
    Ratings:
    +3,455 / 0 / -0
    Yeah, had this problem before. No doubt you're on Internet Explorer? Just shut down the programme - and clear the cookies and history etc. Start it back up and should be back to normal. Failing that - try Chrome :302:
    • Like Like x 2
  3. Rev John Ripsher Moderator

    Rev John Ripsher
    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    11,126
    Location:
    London , England
    Ratings:
    +4,615 / 13 / -0
    Me 'n Heroes moved the furniture around while you were asleep !!!
    • Like Like x 2
  4. River Founder Founder

    River
    Joined:
    Nov 24, 2006
    Messages:
    8,508
    Location:
    UK
    Ratings:
    +4,514 / 9 / -0
    Yup Clear your cache and cookies like Hero's said , Nothing has changed on the forum its just IE being a pig.
  5. Rev John Ripsher Moderator

    Rev John Ripsher
    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    11,126
    Location:
    London , England
    Ratings:
    +4,615 / 13 / -0
    DOH !!!.............
  6. aRTy New Member

    aRTy
    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    354
    Location:
    England
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Thanks guys that fixed it. I'm using firefox just so you know it isn't limited to IE, but fixed easy. thanks again
    aRTy,
    • Like Like x 1

Share This Page